Λουξεμβούργο, 13 Νοεμβρίου 2017 – Η INTRASOFT International, παγκόσμια εταιρεία στον τομέα της Πληροφορικής, έλαβε μέρος στον 35ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, που διοργανώθηκε την περασμένη Κυριακή 12 Νοεμβρίου, από την Ελληνική Ομοσπονδία Στίβου (ΣΕΓΑΣ).

Για άλλη μια χρονιά οι εργαζόμενοι και οι οικογένειές τους δε θα μπορούσαν να λείψουν από την αθλητική αυτή γιορτή, που αποτελεί πλέον ορόσημο και εντάσσεται στο ευρύ σύνολο δραστηριοτήτων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ) της εταιρείας. Οι δρομείς της ομάδας INTRASOFT πήραν μέρος στους αγώνες των 5 και 10 χιλιομέτρων, μαζί με πάνω από 50.000 συνολικά συμμετέχοντες στη φετινή διοργάνωση.

Φέτος η INTRASOFT «έτρεξε για τον αυτισμό», στηρίζοντας τις προσπάθειες της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων (Ε.Ε.Π.Α.Α.). Από το 1992, η Ε.Ε.Π.Α.Α. προασπίζεται τα θεμελιώδη δικαιώματα ατόμων με αυτισμό, μέσα από πλήθος εκδηλώσεων και πρωτοβουλιών. Η INTRASOFT αποτελεί πλέον και επίσημα υποστηρικτής των πρωτοβουλιών αυτών και ενώνει τη φωνή της  με τις προσπάθειες ενημέρωσης γύρω από το θέμα του αυτισμού.

Η σημαντική προσέλευση της ομάδας #teamINTRASOFT υπογράμμισε τη δέσμευσή της εταιρείας όχι μόνο στο να κάνει τη διαφορά στις κοινωνίες όπου δραστηριοποιείται, αλλά και να έρθουν οι εργαζόμενοι κοντά ως ομάδα.

O κ. Αλέξανδρος Μάνος, Διευθύνων Σύμβουλος, INTRASOFT International δήλωσε σχετικά: «Την προηγούμενη Κυριακή τρέξαμε μαζί σαν μια ομάδα, για τον αυτισμό. Η στήριξη μας σε όσους έχουν ανάγκη είναι δεδομένη και συνεχής εδώ και χρόνια και ο φετινός Μαραθώνιος της Αθήνας ήταν για μας μια ακόμα ευκαιρία να δείξουμε έμπρακτα την στήριξη μας αυτή αλλά και να δράσουμε συλλογικά για ένα κοινό στόχο. Το 2017 ήταν μια χρονιά ορόσημο για τις δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της INTRASOFT και ευχαριστώ θερμά όλους όσους αποτελούν κομμάτι της #teamINTRASOFT».

 

Σχετικά με την INTRASOFT International:

Η INTRASOFT International ιδρύθηκε το 1996 και είναι μια κορυφαία ευρωπαϊκή εταιρεία στον τομέα των υπηρεσιών Τεχνολογίας των Πληροφοριών και Επικοινωνιών, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις, προϊόντα και υπηρεσίες πληροφορικής υψηλής ποιότητας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, Υπουργεία και Δημόσιους Οργανισμούς σε εθνικό επίπεδο, Χρηματοοικονομικά Ιδρύματα, Τηλεπικοινωνιακούς Οργανισμούς, μεγάλες επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα. Απασχολεί 1.700 στελέχη υψηλής εξειδίκευσης με άριστες τεχνικές γνώσεις και δεξιότητες, τα οποία εκπροσωπούν 20 διαφορετικές εθνικότητες και κατέχουν 18 γλώσσες. Με έδρα το Λουξεμβούργο, έχει φυσική παρουσία μέσω γραφείων, υποκαταστημάτων και θυγατρικών σε 13 χώρες (Βέλγιο, Βουλγαρία, Δανία, Ελλάδα, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ΗΠΑ, Ιορδανία, Κένυα, Κύπρο, Μεγάλη Βρετανία, Μολδαβία, Ρουμανία και Φιλιππίνες), ενώ οι διεθνείς της δραστηριότητες εκτείνονται σε πάνω από 70 χώρες παγκοσμίως.

www.intrasoft-intl.com

 

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

INTRASOFT International

Tel. +352 44 10 12 2178

E-mail:marketing@intrasoft-intl.com